Bollywood actrice Katrina Kaif eindelijk op Facebook

Katrina KaifDe beste manier om in contact te staan met je fans is om aanwezig te zijn op sociale media platformen als Twitter en Facebook. Veel Bollywood acteurs en actrices, als Salman Khan, Madhur Dixit, Shah Rukh Khan en Alia Bhatt, hebben een eigen account waar ze regelmatig foto’s plaatsen, hun films promoten en hun mening geven over diverse onderwerpen die de maatschappij bezighoudt. Nu heeft ook eindelijk Katrina Kaif toegegeven aan de hype en op de vooravond van haar verjaardag maakte ze een filmpje voor haar fans die ze op haar Facebookpagina Katrina Kaif plaatste.

De 33-jarige actrice zegt dat ze blij is om deze stap toch te hebben genomen. “Ik ben een zeer verlegen persoon, maar ik voelde dat het nu de juiste tijd was om eindelijk die stap te nemen. Ik ben heel lang bang geweest voor de invloed van sociale media, maar ik zie ook de voordelen ervan. En het is toch juist goed om dingen te doen waar je bang voor bent? Er daarnaast is het beter en belangrijk wanneer je bepaalde dingen zelf aangekondigd. Die stem wil ik zijn en daar ben ik nu klaar voor”, aldus Katrina.

Katrina is zich ook bewust van het aantal negatieve opmerkingen die haar kant op kunnen komen. “Wanneer ik iemand voor mij heb die vreselijke dingen over mij begint te roepen dan zal ik zeggen dat ik er niet over wil praten aangezien het niet bedoeld is als opbouwende kritiek. Ik denk dat ik hier dezelfde aanpak zal toepassen. Ik houd mij gewoon niet bezig met dergelijke gesprekken. Iedereen heeft recht op zijn eigen mening maar ik heb geen behoefte om een ieder te woord te staan.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.