Bollywood actrice Rani Mukherjee deelde geen foto’s van dochter

ranimukherjee01Bollywood actrice Rani Mukerji verwelkomde in december 2015 haar eerste kind, een dochtertje genaamd Adira. De afgelopen dagen doken op sociale media accounts diverse foto’s op van ‘haar dochter’. Haar vertegenwoordiger ontkende de claims en zegt dat de actrice op geen enkele sociale media platform te vinden is.

“Dit is om jullie te informeren dat Rani Mukherjee op geen enkele sociale media platform te vinden is. Er zijn helaas veel nepaccounts die blijven opduiken. Wij willen jullie vragen om geen aandacht te besteden aan deze accounts of de inhoud afkomstig van deze accounts. Het is allemaal nep”, aldus de woordvoerder van de actrice.

Rani stapte in april 2014 in het huwelijksbootje met producent Aditya Chopra. Het koppel is momenteel in Parijs voor de opnames van de nieuwe Bollywood film Befikre.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.