Bollywood acteur Salman Khan boos op Sonakshi Sinha?

SalmanSonakshiBollywood acteur Salman Khan creëerde een chaos toen hij in 2012 op het witte doek schitterde in de Bollywood film Dabangg. Met deze film liet hij nogmaals zien waarom ze hem een superster noemen.

Met Dabangg maakte Bollywood actrice Sonakshi Sinha haar grote debuut en werd door zowel het publiek als de filmindustrie omarmd. Ze schitterde tevens in het tweede deel, maar volgens de laatste berichten zal ze helaas geen deel uitmaken van het derde deel uit deze franchise. Het schijnt dat Salman Khan boos is op de actrice.

De reden? Het begon allemaal nadat Sonakshi de Bollywood film Dolly ki Doli, die geproduceerd werd door Arbaaz Khan, afwees. Naar verluidt ontstond er zelfs een confrontatie tijdens de bruiloft van Salman Khan’s zusje Arpita en sindsdien negeren de twee supersterren elkaar.

Salman heeft Sonakshi bekendgemaakt, gaf haar haar debuut en kan het niet waarderen dat zij nu zo met hem omgaat. “Salman staat niet te springen om samen te werken met Sonakshi. Daarom zijn de producenten hard op zoek naar een andere actrice. Ze hebben nog niemand vastgelegd, maar er zijn onderhandelingen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.