Bollywood actrice Kareena Kapoor is zwanger

Kareena SaifNa maanden van speculaties en ontkenning kunnen we eindelijk officieel bekendmaken dat Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan zwanger is van haar eerste kind. Haar man, Bollywood acteur Saif Ali Khan maakte het nieuws bekend via een persbericht.

“Mijn vrouw en ik willen via deze weg graag bekendmaken dat wij ons eerste kindje verwachten in december. Wij willen hiermee ook direct onze weldoeners bedanken voor hun zegeningen en de pers voor hun discretie en geduld.”

Dit wordt Saif’s derde kind. Hij heeft al twee kinderen, Sara Ali Khan en Ibrahim Ali Khan, uit zijn eerste huwelijk met Bollywood actrice Amrita Singh.

Kareena en Saif stapten in 2012 in het huwelijksbootje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.