Sanjay Dutt maakt comeback niet met Bollywood film van Siddharth Anand

SanjayDuttFamilyBollywood acteur Sanjay Dutt is terug en hoe. De acteur heeft al diverse aanbiedingen gehad en hij begint binnenkort alweer met de opnames van zijn eerste film sinds zijn vrijlating.

De opnames van de Bollywood film met regisseur Siddharth Anand zijn verschoven naar later dit jaar. Dit geeft Sanjay de kans om met een andere film te beginnen.

Sanjay kwam in februari dit jaar vrij nadat hij zijn straf moest uitzitten voor zijn betrokkenheid bij de aanslagen in Mumbai in 1993. Hij zou weer terug op het witte doek verschijnen met de film van Siddharth, maar dit gaat dus niet door.

“Siddharth gaf aan toch meer voorbereidingstijd nodig te hebben, omdat hij zijn twijfels heeft over de complexiteit van de actiescenes. Hij is de kapitein van het schip en het is niet verstandig om je te haasten naar je bestemming. Ik begin dus met een ander project”, aldus Sanjay in een persverklaring.

Siddharth, die eerder de films Salaam Namaste, Anjaana Anjaani en Bang Bang regisseerde, zegt: “Een film van deze omvang en de begroting heeft behoefte aan meer voorbereiding en een ervaren crew. ik heb Sanjay gevraagd om mij meer tijd te gunnen voor de pre-productie en hij heeft ingestemd. Het is oneerlijk hem te laten wachten.”

Details met betrekking tot het andere project van Sanjay zijn nog niet bekendgemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.