Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan heeft geen interesse in Hollywood

kareena-shuddhiBollywood actrice Kareena Kapoor Khan geniet van het succes van haar laatste Bollywood film Udta Punjab. De 35-jarige actrice heeft veel ambities, maar Hollywood behoort niet tot dat rijtje. Haar prioriteiten liggen ergens anders.

“Mijn prioriteiten liggen ergens anders. Het is geweldig om te zien wat Priyanka Chopra heeft bereikt, maar ik denk niet dat ik zoiets zou kunnen doen. Ik ben getrouwd en heb andere verantwoordelijkheden.”

“Ik heb een man en wil graag aan een gezinnetje beginnen. Ik kan niet alles opgeven om naar LA te vertrekken. Dat ben ik niet. Het werk, de tijd, moeite en toewijding moet je in je hebben wil je dat bereiken. Misschien ben ik gewoon te lui. Ik hoef de wereld niet te veroveren, maar vind het niet erg om een klein plekje voor mezelf te hebben. Zo simpel is het”, aldus Kareena.

Sinds kort gaan er geruchten dat Kareena zwanger zou zijn van haar eerste kindje en het bovenstaande antwoord geeft aan dat het gerucht wel eens waar zou kunnen zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.