Bollywood acteur Salman Khan hoopt jeugd te inspireren

Salman-Khan-2012-1Bollywood acteur Salman Khan kijkt erg uit naar het Eid weekend, want dan wordt zijn langverwachte Bollywood film Sultan wereldwijd uitgebracht. In een hartverwarmend interview legt Salman uit waarom hij eigenlijk alleen ‘de held’ op het witte doek wil spelen.

“Ik wil geen schurk zijn. Ik houd totaal niet van dat genre. Ik geloof in het bieden van entertainment en het publiek vermaken. Ik speel graag de helft, een goede man die in het geheugen van het publiek blijft zitten. Als ik deze rol niet in het echte leven kan vervullen, dan hoop ik dat ik zo’n man op het scherm tot leven kan brengen. Dat is wat ik wil doen”, aldus Salman.

Hij voegt toe dat hij de jeugd verhalen en voorbeelden wil geven. “Ik hoop de jeugd iets mee te geven, ook al is het maar een scene…dat hen sterker maakt en omtovert tot echte mannen en gladiatoren. Het is bijna een opleiding.”

Is Salman volgens jou ook een inspiratie voor de jeugd?

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.