Relatieproblemen voor Bollywood acteur John Abraham?

JohnPriyaVolgens een recent bericht in een toonaangevende krant is het huwelijk van Bollywood acteur John Abraham in zwaar weer terecht gekomen.

Dit nieuws is nogal verrassend, aangezien John een paar weken geleden nog openhartig sprak over zijn rustige en gelukkige leven met vrouw Priya. Maar het lijkt erop dat een vriend van de acteur heeft onthuld dat hier meer achter schuilt. Priya heeft het namelijk erg druk met haar werk in Amerika en John met zijn carrière in Bollywood. Het stel zou uit elkaar zijn gegroeid.

“Ze zijn uit elkaar gegroeid. Er is niets ernstigs aan de hand, maar het was ook nooit supergoed. Het echtpaar is nauwelijks samen. De afstand tussen hen geeft ruimte voor verdriet en misverstanden. John moet gewoon meer tijd met zijn vrouw doorbrengen.”

Dit is echter makkelijker gezegd dat gedaan. “Maar hij heeft het momenteel zo druk met zijn carriere dat hier gewoon even geen tijd voor is. En ook Priya is niet van plan om haar baan op te geven in Amerika. Daarnaast is zij ook niet zo comfortabel met het Bollywood-leventje van de acteur.”

Laten we hopen dat de afstand geen scheiding tot gevolg heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.