Bollywood acteur Rajpal Yadav moet terug naar gevangenis

rajpal-yadav-759Bollywood acteur Rajpal Yadav moet van de rechtbank in Delhi binnenkort zijn resterende straf uitzetten.

De acteur werd in 2013 veroordeeld wegens het afleggen van een valse verklaring in een rechtszaak waar een zakenman hem had aangeklaagd. De rechtbank had Rajpal destijds veroordeeld tot 10 dagen gevangenisstraf. In december 2013 bracht hij vier dagen door in de gevangenis. Daarna werd zijn straf op aanvraag opgeschort.

Nu moet de acteur de resterende zes dagen uitzitten. En het gaat hier niet alleen om Rajpal. Ook zijn vrouw Radha werd schuldig bevonden van misleiding. Ook zij moet enkele dagen de gevangenis in. Daarnaast moet er een een groot geldbedrag worden betaald aan de zakenman.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.