Bollywood acteur Tiger Shroff in Subhash Ghai’s volgende film?

TigerShroffBollywood acteur Tiger Shroff gaf een indrukwekkende performance in zijn laatste Bollywood film Baaghi. Deze film heeft er dan ook voor gezorgd dat hij op het lijstje terecht is gekomen van mening filmmaker. En een van deze filmmakers is Subhash Ghai.

“Ik ben zeker van plan om een film te maken met Tiger, maar niets is nog definitief. Mijn team van schrijvers werkt momenteel aan een script en zodra ik tevreden ben met het uiteindelijke verhaal, dan kunnen we gaan kijken naar de cast.”

De maker onthult dat het wellicht geen actiefilm zal zijn. “Het zal een meer performance gerichte film zijn, maar uiteraard komt er wel wat actie in voor.” 

Subhash Ghai is de filmmaker achter het grote debuut van Jackie Shroff, de vader van Tiger. Daarna werkten zij nog vaak samen in onder andere Khalnayak en Yaadein. Misschien denkt Subhash eraan om vader en zoon samen te brengen op het witte doek. Wie weet!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.