Bollywood actrice Jacqueline Fernandez groot fan van Star Wars

jacqueline-fernandez-high-resolution-wallpapers-download-8687Bollywood actrice Jacqueline Fernandez, die binnenkort te zien is in de komedie Housefull 3, onthult in een interview dat ze stiekem een zeer grote fan is van actiefilms.

“Ik houd stiekem erg van het genre actie.” Jacqueline werkt momenteel aan de laatste scènes van de actiefilm Dishoom en voelt zich helemaal thuis op de set. “Ik ben een groot fan van actiefilms als Charlie’s Angels en Stars Wars. Ik zou heel graag meer films van dit genre willen doen.”

Dishoon is geregisseerd door Rohit Dhawan en heeft in de hoofdrollen Varun Dhawan, John Abraham en Saqib Saleem. De film is geproduceerd door Sajid Nadiadwala en staat gepland voor een release op 29 juli.

De actrice is nu druk bezig met de promotionele activiteiten rondom Housefull 3. Dit is de tweede keer dat de actrice verschijnt in een film van de Housefull franchise.

Housefull 3, met in de hoofdrollen Akshay Kumar, Riteish Deshmukh, Abhishek Bachchan, Lisa Haydon, Jacqueline Fernandez en Nargis Fakhri, is geregisseerd door Sajid-Farhad en staat gepland voor een release op 3 juni.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.