Abhishek Bachchan vindt Hollywood maar een hype

Abhishek BachchanZijn vader maakte zijn internationale filmdebuut met de Hollywood film The Great Gatsby en zijn vrouw was te zien in films als The Pink Panther 2 en The Last Legion. Maar Bollywood acteur Abhishek Bachchan vindt Hollywood maar niets meer dan een hype.

“Er wordt teveel aandacht besteed aan Hollywood…het is een hype. Engels is gewoon een taal en er is verder niets anders aan.”

Abhishek, die momenteel bezig is met de promotionele activiteiten rondom Housefull 3, voegt toe dat de vraag naar Indiase films wereldwijd stijgt. “Vandaag de dag zien we wereldwijd de vraag naar Indiase films toenemen. Acteurs uit Hollywood spelen kleine rollen in Bollywood.”

Housefulp 3, met in de hoofdrollen Akshay Kumar, Abhishek Bachchan, Jacqueline Fernandez, Nargis Fakhri, Lisa Haydon en Riteish Deshmukh, is geregisseerd door Sajid-Farad en staat gepland voor een release op 3 juni.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.