Bollywood film Rangoon verschijnt in 2017

RangoonDe release datum van Bollywood film Rangoon, met in de hoofdrollen Saif Ali Khan, Kangana Ranaut en Shahid Kapoor, is eindelijk bekendgemaakt.

De film staat gepland voor een release op 24 februari 2017. Filmmaker Vishal Bharadwaj hoopt dat Rangoon zijn beste werk ooit is.

“Ik ben er blij met het resultaat van de opnames van Rangoon. De film ligt mij na aan het hart en ik wil ervoor zorgen dat dit wordt gezien als mijn beste werk ooit.”

Bollywood actrice Kangana Ranaut was zeer blij met de maand van de release aangezien deze maand haar in het verleden veel succes heeft opgeleverd in de vorm van Tanu Weds Manu. Daarnaast meldt Vishal dat Shahid jarig is op 25 februari en er geen betere manier is om zijn verjaardag te vieren dan de release van zijn nieuwste film.

Rangoon betekent ook de hereniging van Vishal met acteur Saif Ali Khan. Het duo werkte voor het laatst samen in de hit Omkara uit 2006. “Voor mij en Saif is deze film zeer speciaal, omdat het ons na 10 jaar weer bij elkaar brengt. Het was een zeer interessante ervaring.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.