Bollywood acteur Salman Khan over zijn aankomende huwelijk

Schermafbeelding 2016-05-21 om 16.07.05De afgelopen week doen geruchten de ronde dat Bollywood superster Salman Khan zijn bachelorleven inruilt voor die van echtgenoot. Toen hem tijdens een evenement een vraag over zijn aankomende huwelijk werd gesteld wist hij dit bericht noch te bevestigen noch te ontkennen. Hij kwam met een ander geniaal antwoord.

“Waarom zou ik je dat vertellen? Dat is mijn ding. Als ik wil trouwen, zal ik trouwen. Ik hoef niemand te vertellen wanneer ik ga trouwen. Wanneer ik ga trouwen dan kondig ik het wel aan via Twitter. Dat is iets tussen mij en mijn fans.”

Recent werden zijn broer Sohail Khan en vader Salim Khan lastiggevallen door de pers, nadat zij een restaurant verlieten. Zij werden overdonderd met vragen over het huwelijk van Salman Khan en naar verluidt heeft Sohail zich agressief gedroeg nadat zijn vader zijn evenwicht verloor tijdens het geduw en getrek. Salman verdedigt het gedrag van zijn broer.

“Hij heeft zich niet misdragen. Om middernacht stellen jullie mijn vader vragen over mijn huwelijk. Jullie duwen microfoons en camera’s in zijn gezicht. Die man is 80 jaar oud… wat is dat voor gedrag?”

Ook broer Arbaaz werd het hemd van zijn lijf gevraagd, maar hij wist weg te komen met ‘geen commentaar’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.