Opnames Bollywood film Hera Pheri 3 uitgesteld, Abhishek stopt

Schermafbeelding 2016-05-18 om 15.17.36De opnames van de Bollywood komedie Hera Pheri 3 zijn opnieuw uitgesteld. Dit was de druppel voor Bollywood acteur Abhishek Bachchan, die nu heeft besloten om uit het project te stappen.

De film, met in de hoofdrollen Abhishek Bachchan, John Abraham, Suniel Shetty en Paresh Rawal, werd ruim een jaar geleden aangekondigd. De opnames zouden in juni van start gaan. Tussen de financiële problemen en productionele uitdagingen door werd het tevens steeds moeilijker om de acteurs, die tevens deel uit maken van andere films, samen te krijgen.

Voor Abhishek was dit de laatste keer dat de opnames zijn uitgesteld. Hij zal geen deel meer uitmaken van de film. “Ik heb besloten om geen deel meer uit te maken van Hera Pheri 3. Het is jammer, maar het werkte gewoonweg niet.”

Na al deze problemen heeft het productiebedrijf er nu een nieuw probleem bij. Ze moeten op zoek naar Abhishek’s plaatsvervanger.

Wil je Abhishek toch in een komedie zien? Op 3 juni is hij te zien in de Bollywood film Housefull 3.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.