Bollywood actrcie Shraddha Kapoor uit wens te willen werken met SLB

Shraddha-KapoorIn Bollywood staat een filmmaker bovenaan de lijst van iedere acteur en actrice en voor Bollywood actrice Shraddha Kapoor is dat niet anders. Ook zij koestert de wens om te werken met niemand minder dan Sanjay Leela Bhansali.

“Er zijn veel filmmakers met wie ik heel graag zou willen werken en ik wacht op de dag dat zij naar mij toekomen met een rol. Een van deze makers is Sanjay Leela Bhansali. Het is echt mijn droom om met hem te werken en ik hoop dat dat ooit zal gebeuren. Ik houd van zijn films.”

Shraddha, die na de successen van films als Aashiqui 2 en Ek Villian behoort tot een van de meest gevraagde actrices, had echter een trage start in Bollywood.

“Na de flop Teen Patti was het heel moeilijk voor mij. Die tijd was anders en mensen geloofden niet meer in mij na die flop. Er waren echter een paar mensen die mij een tweede kans gunden en een daarvan was Mohit Suri. Daar ben ik hem dan ook zeer dankbaar voor.”

Shraddha voegt toe dat het een goed gevoel is dat mensen met haar willen samenwerken. “Maar het beste van deze baan is toch de liefde van het publiek.”

De 27-jarige actrice is momenteel te zien in de film Baaghi, met Tiger Shroff.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.