Bollywood acteur Uday Chopra wil niet meer trouwen met Nargis?

Nargis-UdayHet is algemeen bekend dat Bollywood acteur Uday Chopra al enige tijd een relatie heeft met de actrice Nargis Fahri. Echter, in dit jaar van scheidingen en relatiebreuken, lijkt het erop dat ook deze relatie geen stand heeft gehouden. De ruzie tussen het stel was zelfs zo erg dat Nargis India heeft verlaten.

Volgens een insider wilde Uday maar al te graag in het huwelijksbootje stappen met Nargis, maar toen hij haar ten huwelijk vroeg wilde de 36-jarige actrice zich richten op haar carrière in Bollywood en Hollywood. Enige tijd later is Nargis van gedachte veranderd en keek er zelfs naar uit om te trouwen en een leven op te bouwen met Uday. Maar tegen de tijd van haar realisatie was het voor Uday te laat. Dit zorgde voor frustratie en ruzie en Nargis wist niet hoe snel ze het land moest verlaten en vluchtte naar Amerika.

“Nargis was er helemaal klaar voor om in het huwelijksbootje te stappen met Uday en het huwelijk publiekelijk aan te kondigen, maar Uday was van gedachte veranderd. Dit was een enorme schok voor Nargis. Er was een periode dat hij heel graag met haar wilde trouwen, maar op dat moment lag haar focus nog sterk op haar carrière. Nu zijn de rollen omgedraaid. De ruzie leidde tot een zenuwinzinking en Nargis pakte haar spullen en vertrok ’s nachts naar Amerika”, aldus een vriend van Nargis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.