Bollywood acteur Irrfan Khan hoopt op meer romantiek in zijn carrière

Irrfan_KhanBollywood acteur Irrfan Khan, die bekend staat om zijn realistische performances en harde rollen, wil op dit punt in zijn carrière het romantische genre ontdekken. De realisatie kwam na zijn rol in de Bollywood film Piku.

“Ik heb alle soorten rollen wel vertolkt. Ik heb negatieve rollen gespeeld, maar ook positieve en humoristische rollen. Wat ik ook aangeboden kreeg heb ik aangepakt en daar het beste van gemaakt. In Piku liet ik mijn romantische kant zien en dat beviel mij wel. Ik hoop meer romantische films te kunnen doen. Eerder kreeg ik daar de kans niet voor, maar ik wil dit genre nu wel eens gaan ontdekken.”

Hij ziet ook de filmindustrie veranderen. Waar eerder de focus op de man lag zien we de laatste jaren een verschuiving waar de vrouw meer op de voorgrond treedt.

“Met het succes van films als Piku en Queen zien we een goede verandering. De perceptie is veranderd en nu zien we dat ook films puur en alleen over de vrouw gaan.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.