Bollywood actrice Bipasha Basu getrouwd

bipasha-karan_640x480_51462105806Bollywood actrice Bipasha Basu is van het weekend in het huwelijksbootje gestapt met acteur Karan Singh Grover.

Het stel hield een prachtige ceremonie dat alleen door familie en vrienden werd bijgewoond. Daarna volgde het grootse feest waar ook collega’s uit Bollywood voor waren uitgenodigd. De bruiloft werd onder andere bijgewoond door Amitabh en Abhishek Bachchan, Aishwarya Rai Bachchan, Shah Rukh Khan, Salman Khan, Sonam Kapoor. Shilpa Shetty en Sushmita Sen.

Bipasha en Karan leerden elkaar kennen in 2014 tijdens de opnames van de horrorfilm Alone. De twee acteurs hadden direct een klik en voor iedereen het wist waren ze een koppel. Ze werden samen gespot in de sportschool, op vakanties en restaurants. Het stel ontkende noch bevestigde de relatie, maar voor een ieder was het duidelijk dat dit een goede match was.

Dit is Bipasha’s eerste huwelijk en Karan’s derde huwelijk. Karan was eerder getrouwd met Shraddha Nigam. Dit huwelijk duurde een jaar. Daarna stapte hij in 2012 in het huwelijksbootje met Jennifer Winget, waar hij kortgeleden van is gescheiden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.