Bollywood acteur Tiger Shroff ontkent seksistische uitspraak

TigerShroffTiger Shroff creëerde een controverse met een quote uit een van zijn interviews. Hij ontkent echter dat hij dat ooit heeft gezegd.

Tijdens de promotie van zijn nieuwe film Baaghi, die vanaf vandaag wereldwijd in de bioscopen draait, werd gevraagd naar de kwaliteiten die hij in zijn toekomstige partner zoekt. Zijn antwoord liet een ieder verstelt staan.

“Ik wil graag trouwen met een meisje uit een dorp. Wanneer ik thuis kom wil ik graag een massage ontvangen zodat ik kan relaxen. Mijn vrouw moet thuis blijven, het huis schoon houden en koken. Ik houd van huisvrouw-type.”

“Dit is belachelijk”, reageert de jonge acteur woest. “Ik sta voor vrouwen aan de top en voel mij erg aangetrokken tot sterke, onafhankelijke vrouwen. Ik geloof in gelijkheid. Om alleen maar een voorbeeld te schetsen… in mijn nieuwe film zien we Shraddha Kapoor in actie en dat is een geweldige manier om vrouwen in ons land te inspireren.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.