Bollywood acteur Tiger Shroff doet opvallende uitspraak

Tiger ShroffBollywood acteur Tiger Shroff, die momenteel druk bezig is met de promotie van zijn nieuwe Bollywood film Baaghi, gaf een opvallend antwoord op de vraag over de kwaliteiten die hij zoekt in zijn toekomstige partner. De uitspraak kan worden geïnterpreteerd als seksistisch en het is eigenlijk moeilijk te geloven dat een jonge, moderne jongen als Tiger deze denkwijze erop na houdt.

Volgens een Indiase krant antwoordde Tiger als volgt: “Ik wil graag trouwen met een meisje uit een dorp. Wanneer ik thuis kom wil ik graag een massage ontvangen zodat ik kan relaxen. Mijn vrouw moet thuis blijven, het huis schoon houden en koken. Ik houd van huisvrouw-type.”

Of hij verkeerd geciteerd is of niet, deze uitspraak laat zien hoe diep geworteld seksisme in India zit.

2 REACTIES

  1. Nou Tiger, ik kijk niet meer naar jou Films. Roem voor jou en aanrecht voor je partner. Jouw moeder was ook een actrice en waarom moet jou vrouwtje een huisvrouw zijn? Moge god jou vrouwtje wijsheid geven om jou zo snel mogelijk te verlaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.