Wie spelen Ram en Lakhan in de remake?

Schermafbeelding 2016-04-26 om 14.39.21Sinds de aankondiging van de remake van de Bollywood klassieker Ram Lakhan uit 1989 wordt er flink gespeculeerd over de cast. De aankondiging bracht veel ideeen los bij het filmhebbend publiek en het gros was het er dan ook over eens dat er geen betere keus was dan Ranveer Singh en Arjun Kapoor te zetten in de rollen van Anil Kapoor en Jackie Shroff.

Er waren geruchten dat Varun Dhawan en Ranveer Singh zouden hebben getekend voor de film, maar al snel werden ook de namen genoemd van Ranbir Kapoor, Hrithik Roshan en Sidharth Malhotra. En nu komt het gerucht dat Ranveer Singh en Shahid Kapoor de iconische rollen hebben bemachtigd.

“Uit alle namen die werden genoemd bleek sowieso dat Ranveer de eerste keus was voor de rol van Lakhan. Voor de rol van Ram bleven we verder kijken en kwamen we uiteindelijk tot de conclusie dat Shahid Kapoor een goede keuze zou zijn. Beide acteurs zijn benaderd, maar ze hebben nog niets getekend.”

Voor de vrouwelijke hoofdrollen zijn de makers op zoek naar frisse gezichten. Zodra de cast compleet is wordt het project aangekondigd. De opnames staan gepland voor december.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.