Bollywood acteur Salman Khan als slechterik in Dhoom:4?

salman-bodyguard-sequelBollywood acteur Salman Khan is klaar met de rol van brave Hendrik. Hij wil wat anders en kijkt daarom nu naar het tegenovergestelde: de rol van slechterik.

Volgens de laatste geruchten is de acteur in gesprek voor een rol in de film Race 3 en Dhoom:4. Het zou voor beide films gaan om een negatieve rol. Hoewel de gesprekken voor Race 3 nog gaande zijn, onthullen bronnen dat de deal tussen Salman en producent Aditya Chopra al bijna rond is. Salman eist hetzelfde contract als Aamir Khan. Dit betekent dat hij geen bedrag ontvangt voor zijn werk in de film, maar meedeelt in de winst. Producent Yash Raj Films buigt zich nog over de financiële kwestie.

De Dhoom franchise heeft in het verleden de ‘helden’ John Abraham, Hrithik Roshan en Aamir Khan omgetoverd tot een ware slechterik.

Salman Khan is momenteel druk bezig met de laatste hand te leggen aan zijn volgende film Sultan waarin hij een worstelaar speelt. Daarna zal hij zich richten op de vervolgfilms van Dabangg en Kick. Wanneer de opnames van Dhoom:4 van start gaan is nog onbekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.