Geen vervolg op Bollywood film Fan

fan-759Bollywood acteur Shah Rukh Khan zegt dat er geen vervolg komt op zijn nieuwste film Fan. Hij is echter wel in gesprek met Bollywood regisseur Maneesh Sharma voor een andere film.

“De fan is dood. Dus ik denk niet dat er een vervolg op deze film komt. Ik ben wel in gesprek met Maneesh over een andere film, maar dit is totaal iets anders, een ander genre, een ander verhaal. Ik denk dat we er pas volgend jaar aan kunnen beginnen. Het idee is goed.”

SRK vond Fan een uitdaging, omdat hij enerzijds deels zichzelf speelde. “De rol van Aryan Khanna is naar mijn mening toch een moeilijk personage om te spelen. Het ligt zeer dichtbij jezelf. Ik wilde dat de waardigheid van acteurs in het geding zou komen. Dat gezegd hebbende, de grootste prestatie is dat wij het publiek ervan konden overtuigen dat er twee verschillende acteurs in deze film zaten. Ik denk dat dat het grootste compliment is.”

Fan werd uitgebracht op 15 april en draait momenteel wereldwijd in de bioscopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.