Deze Bollywood starkids staan in het testament van Karan Johar

Karan Johar at IIFABollywood regisseur Karan Johar maakte recent bekend dat actrice Alia Bhatt een van de mensen is die hij in zijn testament heeft genoemd. En van de week maakte hij bekend dat zij niet de enige is die hij iets zal nalaten. Er staan namelijk ook twee bekende tieners in.

“Ik laat veel na aan veel mensen”, aldus Karan. “Aryan Khan en Suhana Khan (kinderen van Bollywood acteur Shah Rukh Khan) zijn de belangrijkste erfgenamen. Daarna volgen Alia Bhatt, Sidharth Malhotra en Varun Dhawan.”

Karan zegt dat ze allemaal in zijn testament staan vermeld, omdat hij zich over hen ontfermt zoals een echte ouder dit zou doen.

“Iedere keer wanneer ik Varun, Sid of Alia op de cover van een magazine zie staan, dan voel ik mij een trotse ouder. Maar er komt een tijd dat iedereen aan hun eigen lot moet worden overgelaten. Ik wil dat zij hun eigen keuzes maken en van hun fouten leren. Natuurlijk ben ik altijd bereikbaar. Ik ben erg betrokken bij hun carrière. Als je in mijn telefoon kijkt, dan zie je dat we elke dag wel met elkaar bellen. Ik weet waar ze zijn en wat ze doen.”

1 REACTIE

  1. De kids die hij noemt hebben al rijke ouders, hij zou het aan de armen moeten schenken. Maar het is zijn geld en hij beslist.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.