Bollywood superster Salman Khan in nieuwe film van Kabir Khan

KabirKhanSalmanKhanBollywood filmmaker Kabir Khan heeft op Twitter zijn nieuwe project aangekondigd. De hoofdrol in zijn volgende Bollywood film wordt vertolkt door niemand minder dan goede vriend Bollywood acteur Salman Khan.

“Ja…Wij komen terug…EID 2017!” schreef de filmmaker op Twitter.

De regisseur was eerder in gesprek met Bollywood acteur Hrithik Roshan, maar deze gesprekken liepen helaas vast. Maar dat maakt niet uit, want dit brengt voor ons weer het succesvolle team achter de blockbusters Ek Tha Tiger en Bajrangi Bhaijaan terug. Het nieuws brengt hoge verwachtingen met zich mee. Kunnen ze hun eerdere successen overtreffen?

Er zijn weinig details bekend over de nog titelloze film, behalve de releasedatum. De nieuwe film staat gepland voor een release met Eid 2017.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.