Bollywood regisseur Sanjay Leela Bhansali wil onvoorspelbaar worden

sanjay-leela-bhansali-630Filmmaker Sanjay Leela Bhansali, die een National Award ontving voor zijn Bollywood film Bajirao Mastani, zegt dat zijn volgende project onvoorspelbaar moet zijn.

“Het genre waar ik in schitter zijn love stories. Maar ik weet niet wat ik nu wil maken. Ik wil iets onvoorspelbaars doen. Ik wil mij buiten mijn comfortzone begeven”, zegt Sanjay enigszins nerveus.

“Soms kom je met de beste ideeën wanneer je buiten je comfortzone treedt. Ik wil iets onverwachts doen, iets wat mensen niet van mij verwachten. Ik denk dat ik dan meer gefocused zal zijn. ”

Sanjay produceerde ooit de actiekomedie Rowdy Rathore, maar zegt dat dat niet het genre is waar hij zich op wil richten. “Ik ben blij dat ik die film mocht produceren, maar dat is niet het genre waar ik mij op wil richten.”

Op dit moment werkt Sanjay hard aan het script van zijn volgende film, maar voelt zich wel werkloos. “Ik ben wel aan het werk, maar toch voel ik mij werkloos. Ik word heel onrustig wanneer ik niet op een filmset sta. Ik heb twee ideeën en je moet dan een keuze maken. Dat is echt heel belangrijk. Eigenlijk zou ik nu
gewoon met een film willen beginnen. Ik hoop dat de details snel rond heb en dat ik de film binnen 15 dagen kan aankondigen.”

Volgens de laatste geruchten is Sanjay druk bezig om Bollywood acteur Shah Rukh Khan te strikken voor zijn volgende film. “Nee, niet op dit moment”, reageert de filmmaker lachend. “Al die geruchten zijn ongefundeerde speculaties.”

We zijn zeer benieuwd naar de aankondiging.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.