Bollywood remix van Justin Bieber’s ‘Sorry!’

maafiNet toen we dachten dat we alle mogelijke versies van Justin Bieber’s ‘Sorry’ hadden gezien kwam deze Canadese dansgroep met een op Bollywood geïnspireerde choreografie en een hele nieuwe remix van het nummer. Choreograaf Shereen Ladha van Dance With SL combineerde twee soorten Bollywood dance (bhangra en Bharatnatyam) met hip-hop moves om deze onvergetelijke mashup te maken.

In de Bollywood versie van ‘Sorry!’ combineren de dansers Indiase kleding met jaren ’80 en ’90 op aerobics geïnspireerde kleding. Het resultaat is volgens sommigen beter dan het origineel. Wat vindt jij:

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.