Bollywood actrice Bipasha Basu trouwt eind april

bipashakaransinghBollywood actrice Bipasha Basu en haar vriend, Bollywood acteur Karan Singh Grover, stappen eind deze maand in het huwelijksbootje.

De twee acteurs zijn al ruim een jaar bij elkaar, maar hebben de relatie altijd ontkend. Dit vanwege de scheiding van Karan. Nu al het papierwerk is getekend en de scheiding officieel achter de rug is kunnen Karan en Bipasha de volgende stap zetten.

De mehendi ceremonie vindt plaats op 28 april. Op 30 april vindt het huwelijk plaats in het huis van Bipasha. Het echtpaar geeft de voorkeur aan een klein Bengaalse bruiloft met familie en vrienden. Na de huwelijksvoltrekking vindt een receptie plaats waar ook hun collega’s bij zullen zijn.

Bipasha en Karan ontmoette elkaar op de set van de Bollywood film Alone. De twee acteurs werden na de release van de film regelmatig samen gespot in restaurants, de sportschool en vakanties. Karan was direct vrij open over zijn liefde voor Bipasha en plaatste foto’s met als onderschrift “Jij maakt alles mooi”.

Dit is de derde keer dat Karan in het huwelijksbootje stapt. Voor Bipasha is dit haar eerste huwelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.