Eerste trailer Bollywood film Azhar

azhar-posterDe eerste trailer van de Bollywood film Azhar is eindelijk uit. De trailer trekt niet alleen veel aandacht vanwege de gloednieuwe avatar van Emraan, maar ook cricket fans vanwege de flinke dosis cricket en de rivaliteit met enkele beroemde cricketers.

Azhar is gebaseerd op het leven van de voormalige Indiase cricket Mohammed Azharuddin. De film kijkt niet alleen naar zijn professionele carrière, maar biedt ook een kijkje in zijn veelbesproken privé-leven.

De film, met in de hoofdrollen Emraan Hashmi, PRachi Desai, Nargis Fakhri en Gautam Gulati, is geregisseerd door Tony D’Souza en staat gepland voor een release op 13 mei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.