Lisa Haydon noemt Bollywood acteur Akshay Kumar koning van de komedie

lisa-akshay_640x480Volgens Bollywood actrice Lisa Haydon is Bollywood superster Akshay Kumar de koning van de komedie. Lisa, die voor de tweede keer met Akshay mag werken zegt dat hij de grappigste persoon is die zij ooit heeft ontmoet.

“Akshay is de grappigste persoon die ik ooit heb ontmoet. Hij voelt zich het beste wanneer hij schittert in een komedie en dat is te zien. Tijdens de opnames moet je als zijn medespeler wel echt op je hoede zijn, want je weet nooit wat hij zal zeggen of wat hij van plan is”, aldus Lisa.

“Hij is erg behulpzaam en heeft een goed gevoel voor humor. Hij is de koning van de komedie. Hij begrijpt elk detail en je leert er zoveel van wanneer je met hem samenwerkt, voegt ze toe.”

Lisa’s rol in de succesvolle film Queen bleek een zeer bepalend voor de carrière van deze 29-jarige actrice. Lisa werkt momenteel aan de film Housefull 3 en Ae Dil Hai Mushkil.

“Ik ben blij dat ik interessant werk krijg aangeboden. De Indiase Cinema ondergaat een verandering en er is werk voor iedereen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.