Anita Lokhande ontkent relatiebreuk met Sushant Singh Rajput

sushant-singh-rajput-with-ankita-lokhandeDe relatiebreuk tussen Bollywood acteur Sushant Singh Rajput en zijn vriendin Ankita Lokhande is al dagen het gesprek van de dag. De reden voor de breuk zou de nieuw verworven sterrenstatus van Sushant zijn. Daarnaast is hij zeer goed bevriend met actrices Parineeti Chopra en Kriti Sanon. En aangezien Ankita vrij onzeker en bezitterig is over haar vriendje, zou ze deze vriendschappen afkeuren.

Sushant reageerde recent op de geruchten door te zeggen dat hij er niet over wil praten, maar dat het absoluut geen fijn gevoel is. Nu reageert ook Ankita op de geruchten, maar zij ontkent de relatiebreuk.

“Ik weet niet waarom iedereen aan het speculeren is over onze relatie en geruchten verspreiden dat wij niet meer samen zijn. Het is onnodig en ongewenst. Ik ben er altijd voor hem en houd onvoorwaardelijk van Sushant. Deze geruchten zijn volledig ongegrond en zeer kwetsend. Ik heb Sushant altijd bewonderd en gerespecteerd. Hij is zeer trouw en heeft nooit spelletjes met mij gespeeld. Hij is nooit ontrouw geweest en ik hou van mijn mannetje.”

Ze voegt toe dat ze de laatste tijd niet met hem is gespot vanwege haar gebroken voet. Ankita wordt in de media afgeschilderd als iemand die het gedrag van haar vriend stuurt en geen andere vrouwen in zijn directe omgeving tolereert. “Tuurlijk ben ik bezitterig. Maar welke partner is dat niet?” Volgens Ankita is Sushant net zo verbijsterd over de geruchten.

Over haar aankomende huwelijk wil ze nog niets kwijt, maar ze zegt dat de uitnodiging volgt. “Ik kan nu alleen maar zeggen dat wat er ook tussen ons afspeelt allemaal privé is en dat ik onvoorwaardelijk van Sushant houd en hij weet dat als geen ander.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.