Bollywood koppel Arbaaz Khan en Malaika Arora Khan gaat scheiden

malaika-arbaazAl enige tijd gaan de geruchten dat het Bollywood showbizz koppel Arbaaz Khan en Malaika Arora Khan van plan is om hun 17-jarige huwelijk te beëindigen.

Bollywood acteur Salman Khan, de grote broer van Arbaaz Khan, heeft geprobeerd op Malaika te overtuigen om haar besluit te heroverwegen. Recent werd het koppel samen gespot in een restaurant en fans waren gerustgesteld. Dit was een goed teken. Echter, niets lijkt te werken. Volgens de laatste berichten heeft Malaika onlangs scheidingsadvocate Vandana Shah ontmoet.

Het gesprek ging voornamelijk over de voogdij van hun 14-jarige zoon Arhaan. Malaika is niet bereid om een compromis te sluiten. Arbaaz zal het moeten doen met een bezoekregeling. Volgens Malaika heeft haar huwelijk haar geen financiële stabiliteit geboden. De familie van Arbaaz geeft de voorkeur aan een eenvoudig leven voor haar, maar daar is zij niet voor weggelegd.

Het koppel kan elk moment beslissen om de knoop door te hakken.

1 REACTIE

  1. Scheiden is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld geworden. Helemaal voor deze mensen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.