Intensieve training in Indiase krijgskunst voor Bollywood acteur Tiger Shroff

Tiger ShroffBollywood acteur Tiger Shroff staat bekend om zijn fitheid, soepele dansbewegingen en uitmuntende actiescenes. In zijn tweede film Baaghi zien we hem de krijgskunst Kalaripayattu uitoefenen. Voorafgaand aan de opnames onderging hij dan ook een zeer intensieve training.

Kalaripayattu is een vechtsport die is ontstaan in Kerala.

“Voor mijn rol in Baaghi onderging ik een intensieve training in Kalaripayattu. De vechtsport vormt een belangrijk onderdeel van de film en het was van belang dat ik deze sport op de juiste manier zou presenteren. Het was een zeer verrijkende ervaring”, aldus Tiger.

Baaghi is geregisseerd door Sabbir Khan en geproduceerd door Nadiadwala Grandson Entertainment. De film staat gepland voor een release op 29 april.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.