Bollywood acteur Aamir Khan bijna alle kilo’s weer kwijt

AamirKhan51Bollywood acteur Aamir Khan, die voor zijn nieuwe film Dangal de nodige kilo’s aankwam, bevond zich de afgelopen periode in Amerika om af te vallen. De 51-jarige acteur keerde recent terug om vandaag zijn verjaardag te vieren met familie en de media.

Het gewichtsverlies is te zien en Aamir was hier zeer blij mee. “Ik heb mij volledig gericht op het afvallen. Ik heb mezelf zes maanden gegeven om weer op het juiste gewicht te komen en dan kunnen we beginnen aan de laatste opnames voor Dangal”, aldus Aamir.

“In Amerika trainde ik ongeveer zes tot zeven uur per dag. Van hardlopen tot fietsen, eigenlijk alles wat ik kan doen”, voegt hij eraan toe.

Aamir woog ongeveer 95 kilo voor zijn rol als worstelaar in Dangal. De toename zorgde voor gezondheidsproblemen bij de acteur. Hij is blij dat hij zich weer makkelijk kan voortbewegen. “Maar ik ben slechts halverwege. Ik moet nog ruim 12 kilo verliezen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.