Scheidingsdrama Karisma Kapoor bijna voorbij

Karishma en Sunjay KapoorBollywood actrice Karisma Kapoor en haar echtgenoot, zakenman Sunjay Kapur, hebben een schikking getroffen betreffende het financiële aspect van hun scheiding. Echter blijven zaken als het bezoekrecht van Sunjay Kapur om zijn kinderen te zien onopgelost. De volgende hoorzitting, waar de rest van de zaken worden besproken, vindt plaats op 8 april.

Zowel Karisma Kapoor als Sunjay Kapur waren bij de hoorzitting aanwezig. “Wij hopen snel een oplossing te vinden om de scheiding zo voorspoedig mogelijk te laten lopen”, aldus een van de advocaten. De rechtbank heeft het echtpaar gevraagd om op een vriendschappelijke manier de overige zaken te bespreken en tot een oplossing te komen.

Sunjay en Karisma trouwden in 2003. Het ging al snel mis tussen het stel. Het echtpaar wilden al vrij snel een scheiding aanvragen, maar werden door de rechtbank in Delhi geadviseerd om het nogmaals te proberen. Dit ging enkele jaren goed totdat Karisma in 2010 vertrok naar Mumbai. In 2014 besloot het stel daadwerkelijk hun 12-jarig huwelijk te beëindigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.