Bollywood actrice Parineeti Chopra onthult geheim voor goed huwelijk

Parineeti ChopraTijdens een fotoshoot voor een populair bruidsmagazine onthulde Bollywood actrice Parineeti Chopra details over haar ideale man, over haar ideale huwelijk en haar mantra voor een succesvol huwelijk.

Een wat voorbarige vraag voor de 27-jarige, maar Parineeti weet wel wat ze zoekt in een man. “Ik ben een eenvoudig mens waar het gaat om mijn keuze in mannen. Een eenvoudig huiselijk type met een groot gevoel voor humor is de ideale man voor mij.”

De actrice gelooft niet in het concept van Big Fat Indian Weddings. “Ik doe het papierwerk, geef een groot feest voor vrienden en familie en daarna besteed ik al mijn geld aan mijn huwelijksreis.”

En ondanks dat ze niet getrouwd is denkt Parineeti het geheime ingredient te weten voor een succesvol huwelijk. “Ik denk dat een goede vriendschap de basis vormt die automatisch vertrouwen, compatibiliteit en acceptatie van elkaar als individu dekt. Dan is er uiteraard de motivatie van beide partners om het huwelijk te laten slagen.”
Ze voegt toe dat mensen moeten trouwen met de juiste persoon en voor de juiste redenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.