Bollywood actrice Priyanka Chopra niet onzeker over competitie

Priyanka ChopraBollywood actrice Priyanka Chopra spreekt altijd vol lof over haar collega’s…van Alia Bhatt en Deepika Padukone tot aan Katrina Kaif en Kareena Kapoor. In een industrie die berucht is om haar catfights is dit een aangename verandering.

In een recent interview zegt de actrice dat het succes of falen van een collega geen effect op haar heeft. “Een acteur wordt gekozen op basis van zijn of haar reputatie en talent. Ik probeer altijd te concurreren met mezelf en ben continue op zoek naar de volgende grote kans om mijn talent op een groter platform te vertonen.”

“Wanneer ik geen succesvolle carrière zou hebben zou ik mij wellicht onzeker voelen. Dat is een van de redenen waarom er catfights ontstaan.”

“Maar kijk naar de huidige groep van actrices. Ze zijn zo zeker van zichzelf. Wanneer twee acteurs goede vrienden zijn noemen mensen dat een bromance. Maar dat is niet het geval wanneer we het over actrices hebben. Wij worden alleen maar geassocieerd met catfights.”

“Ik heb een goede relatie met al mijn collega’s. Zij zitten vol vertrouwen en zijn niet onzeker over hun positie in de filmindustrie.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.