Bollywood actrice Katrina Kaif niet in Raajneeti 2?

katrina kaifHet leven van Bollywood actrice Katrina Kaif gaat momenteel niet over rozen. Na haar relatiebreuk met Bollywood acteur Ranbir Kapoor en het falen van haar Bollywood film Fitoor volgt nu opnieuw slecht nieuws.

De 32-jarige, die een cruciale rol speelde in de politieke thriller Raajneeti, maakt waarschijnlijk geen deel uit van het vervolg getiteld Raajneeti 2. In de Bollywood film Raajneeti vertolkte zij de rol van Indu Seksaria en ontving veel lof voor haar acteerprestatie.

Filmmaker Prakash Jha, die Raajneeti regisseerde, wil hier voorlopig het volgende over kwijt. “Ik weet niet of het verhaal past bij Katrina en of ze überhaupt geïnteresseerd is om mee te werken aan het vervolg. Wij zouden haar graag terug zien in het tweede deel, maar als we besluiten om een andere weg in te slaan met het personage dan kunnen wij haar aanwezigheid niet garanderen.”

Wij zijn zeer benieuwd naar de ontwikkelingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.