Bollywood actrice Katrina Kaif werkt keihard door gebrek aan back-up plan

Katrina KaifVanaf het moment dat Bollywood actrice Katrina Kaif haar carrière als model op 17-jarige begon heeft ze geen ander leven gekend. Ze heeft nooit een bijbaantje gehad of ander werk hoeven zoeken, want dit was de carrière waar ze naar op zoek was.

Na haar carrière als model kwam ze Bollywood compleet blanco binnen. Ze wist niets, sprak geen Hindi en leerde dat het werk van een actrice niet over rozen ging. “Ik had geen idee dat het zo moeilijk was. Deze baan eist veel van jezelf.”

“Op de eerste dag voor de opnames van Humo Deewana Kar Gaye werkten Akshay en ik ruim 10 uur achter elkaar. Ik weet nog dat ik mijn goede vriend Rocky S belde en hem vroeg of dergelijke werktijden wel normaal waren. Hij moest lachen en zei dat dagen van 12 uur ook vrij normaal zijn. Naast het acteren was de grootste uitdaging voor mij het leren van de taal.”

De 32-jarige is een van de actrices die echt hard werkt aan en vecht voor haar carrière. “Ik ben hier niet om plezier te hebben of lol te maken. Dit is mijn werk en ik moet presteren. Ik heb geen back-up plan.”

Katrina Kaif is momenteel te zien in de film Fitoor.

1 REACTIE

  1. Ik heb echt respect voor haar,begrijp niet waarom ze zo gehaat wordt alleen omdat ze de taal niet goed kan spreken..Ze werkt hard en is daarnaast een schoonheid! Well done Katrina!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.