Bollywood acteur Om Puri gaat scheiden

Om Puri en zijn vrouw NanditaHet is haast niet te geloven. Na de relatiebreuken van Ranbir Kapoor en Katrina Kaif, Farhan Akhtar en zijn vrouw Adhuna Akhtar, Pulkit Samrat en Shweta Rohira is het in Bollywood opnieuw raak. Acteur Om Puri gaat scheiden na een huwelijk van 26 jaar.

De relatie liep een flinke deuk op toen vrouw Nandita een biografie schreef over het leven van Om Puri, getiteld Unlikely Hero: The Story of Om Puri. Om Puri was van mening dat Nandita zijn verleden op een respectloze manier had vastgelegd.

“De rechtbank heeft ons vorige week een bericht gestuurd. De relatie werkte niet meer omdat wij uit elkaar groeiden wegens een te groot verschil van normen en waarden. Dit is niet meer dan normaal. Het is niets bijzonders. Nandita en ik zijn in gesprek over de opvoeding van onze zoon Ishaan”, aldus Om Puri.

En terwijl Om Puri het heeft over een scheiding, denkt Nandita er heel anders over. “Er waren geen voorwaarden. Het was een gezamenlijk besluit. We wonen momenteel gescheiden tot we weer samen zijn. Alle lopende rechtszaken zijn ingetrokken.”

Wat is nu de waarheid? Heel jammer om te zien dat er opnieuw een relatie op de klippen loopt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.