Bollywood actrice Bipasha Basu verloofd?

Bipasha Basu en Karan Singh GroverNadat de relatie tussen Bollywood acteurs Bipasha Basu en John Abraham voorbij was, is de 37-jarige actrice heel voorzichtig geweest met het starten van een nieuwe relatie. Maar sinds lange tijd is er alweer een nieuwe man in haar leven en dat is niemand minder dan acteur Karan Singh Grover.

Het stel gaat regelmatig weekendjes weg of ondernemen diverse activiteiten. Volgens vrienden is het een serieuze relatie en is het stel zelfs klaar voor de volgende stap.

Bipasha reageerde onlangs op de geruchten over een mogelijk huwelijk. “Iedereen, ook mijn moeder wil dat ik ga trouwen! Ik geloof niet in verlovingen. Wanneer ik in het huwelijksbootje stap, dan weet de hele wereld dat! Op dit moment ben ik erg tevreden met mijn leven en geniet ik van het leven!”

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.