Kareena Kapoor werd aanbevolen voor een rol door Shahid Kapur

shahid-kareena-160914Bollywood acteur Shahid Kapur heeft actrice en ex-vriendin Kareena Kapoor aanbevolen voor een van de hoofdrol in de Bollywood film Udta Punjab.

Shahid onthulde het recent zelf in een interview. Toen hij het script las kon hij aan niemand anders denken dan Kareena Kapoor. Hij was van mening dat zij perfect zou zijn voor die rol.

Shahid was echter sceptisch over het aanbevelen van zijn ex-vriendin, want hoe gaan andere mensen dit interpreteren? Uiteindelijk deed het hem niets en belde hij producent en filmmaker Karan Johar.

En nu onthult Kareena dat ze de film heeft gedaan vanwege Shahid.

“Ik had het script gelezen en ik twijfelde nog totdat ik een telefoontje kreeg van Karan om te tekenen voor de film. Hij zei dat Shahid hem had gevraagd mij te bellen en te overtuigen omdat deze rol perfect bij mij past.”

Kapoor had de film echter eerder aangeboden gekregen, maar ze moest toen helaas weigeren. Udta Punjab liep vertraging op en belandde opnieuw in de schoot van Kareena. “Het gebeurde van de een op de andere dag. Kareena zei gelukkig ja. Ik ben heel blij dat zij deel uit maakt van de film”, aldus Shahid Kapur.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.