Home Actrices Bollywood actrice Karisma Kapoor negeert vragen over scheiding

Bollywood actrice Karisma Kapoor negeert vragen over scheiding

karishma-and-sanjay2Bollywood actrice Karisma Kapoor negeert vragen over haar scheiding met zakenman Sunjay Kapur.

De actrice werd gespot tijdens een awarduitreiking en uiteraard grijpen de media dan de kans om haar te vragen naar het laatste nieuws rondom de scheiding. Maar voordat de vraag werd gesteld antwoordde de actrice met: “Geen commentaar. Dank u.”

Volgens de laatste geruchten is het laatste verzoek tot echtscheiding aangepast door haar man Sunjay. Hij beweert dat zij met hem was getrouwd vanwege zijn geld en dat zij niet alleen als vrouw en schoondochter, maar ook als moeder heeft gefaald. Hij beweert tevens dat zij een bezoekregeling weigert tijdens de strijd voor voogdij van hun kinderen. Het verzoek wordt gezien als een aanslag op Karisma als persoon.

Op de vraag of ze denkt aan een mogelijke comeback in Bollywood antwoord ze: “Ik ben heel erg selectief geworden. Mijn Familie en mijn kinderen zijn het belangrijkst in mijn leven. Dus ik ben heel blij om thuis te blijven. Ik ben, denk ik, ook nog niet klaar voor een comeback. Maar wanneer ik dat wel ben zal ik de kans zeker niet aan mij voorbij laten gaan.”

Karisma was voor het laatst te zien in de Bollywood film Dangerous Ishhq.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mobiele versie afsluiten