Bollywood actrice Katrina Kaif in drie love stories dit jaar

katrina kaifBollywood actrice Katrina Kaif is dit jaar te zien in drie verschillende liefdesverhalen; Fitoor, Baar Baar Dekho en Jagga Jasos. Deze drie films geven allen een andere kijk op de liefde.

“Het is alweer een tijdje geleden dat ik te zien was in een love story. Dit jaar heb ik er drie, maar ze zijn allemaal uniek. Ik denk dat ik mezelf zeer gelukkig mag prijzen om te werken met drie regisseurs die allemaal een unieke visie hebben en een andere kijk geven op de liefde.”

“Fitter is een echte klassieker, een zeer romantisch en gepassioneerd liefdesverhaal. Jaag Jasoos is eigenzinnig en ongebruikelijk en Baar Baar Dekho is zeer verfrissend.”

Ook in haar eigen leven hecht de actrice veel waarde aan liefde. “Het is heel belangrijk voor mij. Je kunt overtuigingen en idealen hebben over liefde. Ik hecht er veel waarde aan en heb een idealistisch beeld hierover.”

De 32-jarige actrice is van mening dat het moeilijk is om het begrip liefde te beschrijven. “De grootste dichters als Ghalib vonden liefde al niet te definiëren. Je kunt het niet omschrijven of vertellen wat het zou moeten zijn. Dat voel je.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.