Bollywood actrice Priyanka Chopra mag Oscar uitreiken

Priyanka ChopraBollywood actrice Priyanka Chopra, die in Amerika haar stempel drukte door haar optreden in de tv-serie Quantico, is dit jaar een van de presenters bij de Oscar uitreiking.

De 33-jarige mag tijdens de 88e editie van de Academy Awards een van de winnaars aankondigen en hem of haar het prestigieuze beeldje overhandigen. Priyanka bevindt zich in goed gezelschap onder Steve Carell, Quincy Jones, Byung-hun Lee, Jared Leto, Julianne Moore, Olivia Munn, Margot Robbie, Jason Segel, Andy Serkis, J.K. Simmons, Kerry Washington, Reese Witherspoon, Benicio Del Toro, Tina Fey, Whoopi Goldberg, Ryan Gosling, Kevin Hart, Lady Gaga, Sam Smith, Charlize Theron, Jacob Tremblay, The Weeknd en Pharrell Williams.

“Deze artiesten hebben de internationale filmwereld verrijkt met talent en memorabele werk, variërend van komisch tot serieus. Ze hebben de harten van miljoenen fans veroverd, waaronder die van ons”, aldus Reginald Hudlin en David Hill, de producenten van Oscaruitreiking.

De Oscaruitreiking, gepresenteerd door Chris Rock, vindt plaats op zondag 28 februari.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.