Madhavan was onzeker vanwege donkere huidskleur

MadhavanEen donkere huidskleur maakt vooral vrouwen in India onzeker, maar het speelt ook erg bij mannen. Een van deze mannen was Bollywood acteur R. Madhavan. Hij dacht zelfs op een bepaald moment in zijn leven dat hij nooit zou trouwen vanwege zijn donkere huidskleur.

“Sarita was een van mijn studenten toen ik landelijk workshops communicatie gaf. En nadat de cursus was afgelopen vroeg ze mij mee uit. Ik was een donkere man en zag het als een kans. Ik had nooit gedacht dat ik ooit zou trouwen. Dus ik greep mijn kans en trouwde met haar.”

Madhavan, die wij allemaal kennen van de film Rehna Hai Tere Dil Mein en 3 Idiots, is sinds 1999 al gelukkig getrouwd met zijn vrouw Sarita. Ze hebben samen een zoon, Vedant.

Madhavan was vorig jaar te zien in de hit Tanu Weds Manu Returns. Zijn aankomende film is getiteld Saala Khadoos en is geregisseerd door Sudha Kongara Prasad. De film staat gepland voor een release op 29 januari.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.