Kangana noemt Hrithik haar ‘gekke ex’

KanganaHrithikAls je Bollywood fan bent dan heb je de geruchten vast wel gehoord. Bollywood acteur Hrithik Roshan zou na zijn scheiding een relatie zijn begonnen met Bollywood actrice Kangana Ranaut. Beide acteurs hebben de relatie nooit bevestigd, maar gaven wel aan heel gelukkig te zijn waar het hen privé-leven betreft.

De affaire ging voorbij en Kangana als Hrithik zouden de hoofdrol spelen in de Bollywood film Aashiqui 3, maar het schijnt dat Hrithik de film alleen zou doen wanneer Kangana zou worden vervangen. De jonge actrice heeft keer op keer bewezen dat zij niemand nodig heeft en prima zichzelf kan verdedigen.

“Ja, er zijn wat geruchten inderdaad. Zelfs een ezel kan je vertellen waar deze geruchten vandaan komen. Ik weet niet waarom exen zo gek doen om je aandacht te krijgen. Voor mij is dit hoofdstuk voorbij”, zegt de actrice als antwoord op de vraag waarom ze geen deel meer uitmaakt van de film Aashiqui 3.

Kangana heeft duidelijk haar punt gemaakt. Wat zou Hrithik hier van vinden?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.