Bollywood acteur Akshay Kumar bedankt fans voor carrière

akshay_Kumar600x450Bollywood acteur Akshay Kumar, die wereldwijd miljoenen fans heeft, bedankt zijn fans voor zijn carrière en status als ster.

“In al deze jaren heb ik een ding goed begrepen en dat is dat een acteur een ster wordt dankzij zijn of haar fans en alles er voor over moet hebben om het publiek zo goed mogelijk te vermaken.”

Hij onthult dat hij aan de start van zijn carrière weinig keus had als acteur. “Ik was eigenlijk maar goed in een ding en dat was het uitvoeren van stunts. Dat is waar ik mij toen op heb gericht, want ik moest en zou mijn stempel drukken.”

Akshay voegt toe dat hij nooit dingen voor lief nam en hard heeft moeten knokken voor zijn plek. Hij heeft veel hoogte- en dieptepunten gekend, maar het voelt altijd goed om te weten dat je wordt gesteund.

“Er was een periode in mijn leven dat ik 14 flops op een rij had. Ik zat echt diep in de put. Plotseling was nummer 15 een hit en daarna volgden nog 16 kaskrakers. En het is fijn om te weten dat het publiek heeft kunnen genieten van je werk.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.