Parineeti Chopra: Onsuccesvol in Bollywood? Dan zoek ik wat anders

parineeti Chopra2Niet veel mensen zijn ervan op de hoogte dat Bollywood actrice Parineeti Chopra aanvankelijk een carrière binnen het financieel circuit nastreefde. Ze studeerde in Engeland en studeerde af in bedrijfskunde, financiën en economie.

De 27-jarige verhuisde na de financiële crisis terug naar India en kreeg een baan binnen de marketingafdeling van Yash Raj Films en vervolgde dit door de stap te maken naar acteren.

Parineeti, die voor het laatst te zien was in de Bollywood film Kill Dil, zegt dat ze totaal niet wordt beïnvloed door de resultaten van een film. Ze zegt zelfs dat als haar carrière in Bollywood geen succes blijkt, dat ze gewoon iets anders zal proberen.

“Het moet niet je leven gaan beheersen. Wanneer iets niet werkt voor mij, dan ga ik op zoek naar andere dingen in het leven. Op dit moment wil ik graag deel uit maken van Bollywood en goed presteren.”

Ze voegt toe dat deze wijze les niet alleen op toepassing is op haar, maar ook op de rest van de acteurs.”Ik hoop en bid dat wanneer de carrière van iemand in Bollywood niet werkt, dat zij het talent hebben om iets anders te gaan doen. En op die manier een andere start kunnen maken. Mislukkingen mogen geen slecht effect op je manier van leven achterlaten.”

Ze benadrukt dat het leven van een acteur zeer onzeker is, vooral omdat het succes van een film wordt bepaald door het publiek. “Het succes van een film is onvoorspelbaar. Wij hopen dat miljoenen mensen de film zullen bekijken, maar we kunnen daar niet op bouwen. Wanneer een film dan flopt, dan breekt je hart. We moeten ervoor waken dat het niet ons leven gaat beheersen.”

Wijze woorden van deze jonge actrice!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.